thank you very much for being my followers

Friday, September 7

Ada lagi ke pembaca setia?

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya! \o/

Heeee tetibe perasaan nak update blog tu datang balik. Ada lagi ke orang nak baca blog kita nie zaman sekarang?

Hiks! Yelah...kite semua tahu kann.... Zaman sekarang ni bermacam-macam jenis social network yg tak membosankan kite. Korang boleh tengok sendiri lah kan? Pegi mana2 je semua sibuk dengan gadjet masing2.. Termasuk lah kite -_-"

Update twitter lah, facebook, instagram, tumblr..omaihh blog je takde org rajin nak update! Setuju? Setuju? Huhu

So maksud tersirat nya disini...ada lagi ke orang suka baca apa yg kite bebelkan dekat blog ye? :p

Hahaha kbai.

P/s: Follow me on twitter/instagram : eykameow

7 comments:

  1. ada..cuma x bole nak masuk selalu mcm dulu..dulu time study bnyk masa lapang..skrng busy skit..

    ReplyDelete
  2. eyka. kenapa letak cupcake tu? terliur hokayyy! ;)

    ReplyDelete
  3. sy silent reader! meh follow ct here :

    http://www.the-red-heart.blogspot.com/

    thanxx darling!

    ReplyDelete
  4. sis intan : eleh biarlah. hahaha!

    feckry : wa terharu! sobss!

    black mel : kan? kite pun.. hmm

    cik yaya : ececehh..tahu la blog dia best :p

    ctmz : tq! okay nnti kite pi..

    ReplyDelete

thank you,STRANGER :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...