thank you very much for being my followers

Friday, August 3

Happy Dream

Assalamualaikum....

Selamat berpuasa semua! Tak kira! Nak cakap juga!
 Walaupun dah nak masuk ramadhan yang ke-15..... -_-" errrr 
Heeee kejap je masa berlalu kan? Tak sangka dah bulan August! Rasa macam dalam bulan April je lagi.. Heeeeeee *ngade* Maaf...maaf....mood owner blog ni masih lagi mood pengantin baru.. :p



Alhamdulillah, 3 bulan menjadi isteri buibui terasa saaaaaaangat bertuah!
Apa yang diimpikan dulu, semua Allah dah tunaikan....cuma....cuma...em
Ok, saya masih belum berisi. Yes. Masih berusaha! yeah! *okay dah, jangan tanya lagi*


Mimpi kan seorang putera raja yang nak jadikan aku pemaisuri di hati nya dah jadi kenyataan :')


I'm blessed.


" Saya tak seindah ciptaan Allah yang lain, jauh sekali nak jadi yang sempurna.
 Tapi tolong ya, terima baik buruk saya "

"Ya, saya akan terima. Awak pun kena terima juga baik buruk saya "

"Baiklah. Saya janji"

:')


Happy dream.... Welcome in my world

17 comments:

  1. serious lawa header baru ko! ;p btw, keep on pray. insyallah ada rezki ko dpt anak next year. ;)

    ReplyDelete
  2. Syue : seriusss? aku edit pkai photoscape je..wuwuwu.tenkiu shue.. InsyaAllah, doakan aku juga! :')

    ReplyDelete
  3. semoga dapat baby cepat cepat! amin! :)

    ReplyDelete
  4. wah..dah update entry baru..huhuhu..
    neway..salam ramadhan..cantik sgt pic2 kat atas ni..tuan die pon lawa sgt!=)

    ReplyDelete
  5. tahniah sis :) lawa la semua gambar. in sya Allah ada rezeki lekait la nanti. hehe :D

    ReplyDelete
  6. wah ! lawa2 pic.sedondon ..hehee
    semoga Allah memberkati..

    ReplyDelete
  7. hai eyka.. masih lom terlewatkan umie nak ucap selamat pengantin baru hehe..
    insyaAllah, nanti berisi la tuuu.. tunggu masa je tu.
    eh, btw gambar semua gempak, siape photog nye??

    ReplyDelete
  8. semoga kekal tau eyka!
    jadi isteri solehah.salam ramadhan juga

    ReplyDelete
  9. eyka, salam ramadhan.
    semoga bahagia hingga akhir hayat.
    lagi satu buatlah tutorial pakai tudung tu mcm mana. cantik gile lahhh. :)

    ReplyDelete
  10. May Allah bless ur marriage till Jannah :) Ameen.

    ReplyDelete
  11. weeeee. gembiranyaaa hodup diaaa. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah eyka...

    p.s :merajuk tak jemput ke majlis perkahwinan..huhuhu...

    ReplyDelete
  13. nice blog ^^ i need your help :) join GA ni :D
    http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html

    ReplyDelete
  14. xpe ika..bru bpe bulan...
    adela nti hasilnyer tu...^_^

    ReplyDelete

thank you,STRANGER :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...