thank you very much for being my followers

Thursday, July 7

Jodoh blogspot

"B...kawan kita bertunang..jom kite pergi!"
"Yeke..kawan awak yang mana satu?"
"Alaaa...pojie yang kita jumpa kat bla bla bla tu"
"Yekee?!! Dia bertunang dengan sape?"
"Dengan blogger jugakkk!"
"Macam hana dengan chearm?"
"Yelahhh...hihihihi...nilah di namakan jodoh di blogspot"
Tahu tak kawan-kawan...saya lah orang paling excited sekali kalau dengar blogger dengan blogger ni kahwin ker....bertunang ke....bercerai..eh! tu takk.. Haa...serius awak...sayalah yang paling excited! Tahu kenapa?
Sebab....bila blogger dengan blogger ni..kalau diorang buat majlis...majoriti akan jemput blogger2 lain. And masa tu lah kita nak bersua muka kan. And kenal each other dengan lebih dekat....tapi...er...yang 2 budak kat atas ni bukan 1stime jumpa dah ye. Ni dah kali ke berapa ntah. Lupe -.-"
(sedih sebab 2 orang ahli the gorgeous takde T__T)
*laki2 baju oren tu x termasuk ye.harap maklum :P*
Kami konvoi sebanyak 4 buah kereta ye untuk datang ke majlis gilang-gemilang ni. Tapi setiap kete cuma 2 orang je. Semua berpartner. Ehem!
Hana dengan Chearm
Eny dengan Syafiq rosli
Cik tikus dengan Cik Psychopath
Saya? Mestilah dengan buibui shaye... huhuhu..
Masa kiteorang sampai kan...kiteorang tak serbu meja makan dulu. I mean yang perempuan ye. Yang laki-laki memang harus lah ke meja makan dulu! Kiteorang yang perempuan ni terus masuk dalam rumah cari bakal tunang cik pojie. Oleh kerana ini kali pertama saya melihat nya...saya jadi malu2 nak tegur dia. So,saya pun amek gambar dia dari jauh jelah.... (padahal kalau dekat twitter rancak berborak!)
Nemo sangat cantik!! Terasa macam hari tu bukan hari pertunangan dia. Nampak dah macam orang nak bernikah terus je....huhu siyesssss nihh!
And then, baru lah kami turun untuk menjamu selera. Tahu tak..diorang ni baru bertunang je tau..tapi khemah dah sampai 2 biji. Memang meriah habis lah! Aku dah rasa macam makan dekat kenduri kahwin mereka. Hihi
Pojie yang tetap cool walaupun harini hari dia. Tak nampak muka nervous langsung wa cakap lu. Muka dia excited ada lah! hehe..
Aku suka 2 barang hantaran mereka yang kat atas ni. Rasa macam sweettt je..walaupun yang coklat tu aku tak dapat rasa =P
Time ni takyah cakap lah....rasa nak nangis je tengok! T_______T Sweet lah dorang nii....... bercinta senyap-senyap. Tup tup.. haa... Amek kau. Inilah percintaan blogger2 zaman sekarang. Haih Lalalala~
Paling best masa majlis pertunangan blogger meletop ni....kiteorang siap buat kedai kopi ye lepas habis bergambar. Kalau dah blogger tu...blogger jugak... isu yang dibualkan pun ofcoz la pasal..... "ok rahsia" (padahal borak kosong je pun ^___^)
ada justin bibir sesat di situ. cer cari sape dia. HAHAHAH
Btw, thanks to pojie and nemo sebab sudi jemput kami ke majlis pertunangan kamu yang gilang-gemilang tu. Eh, betul ke ayat gilang-gemilang ni? Ah! Hentam. Thanks tau korang. Semoga cepat2 dapat anak. Eh silap! Semoga cepat2 menjadi pasangan suami isteri yang sah.... =)
Jangan tanya kiteorang ni bila pulak ye. Ok bye.

31 comments:

  1. comel akk pki kebaya dgn shawl tuuu ;)

    ReplyDelete
  2. ohhh bestnye! time sis tunang, eyka wajib datang tauuuuuuuuuuuu!

    ReplyDelete
  3. yg sorang tu asyik cover muka je. tutup mulut.mst xnkorg kenal. soh die pakai purdah je. hehe


    srsly, baju tunang nemo cantik sgt

    Pengalaman Bergaduh dengan Pensyarah Siri II
    .

    ReplyDelete
  4. psssssssssssttt!

    Hamboi gilang gemilang katanya! Haha!

    Doakan kami okay. Cepat jugak korang makan nasi minyak. Yang penting hana dulu...Ngee~

    ReplyDelete
  5. Eyka, siapa yang tutup2 muka tuh ek?

    ReplyDelete
  6. wah! pojie dah tunang ye....
    tahniah kepada meraka...
    awak? coming soon kan....

    ReplyDelete
  7. best kan tgk org tunang.. eyka nti jgn x jemput lak :)

    ReplyDelete
  8. cececece.... blogger dengan blogger??? huhuhuh.. samat bertunang la... huhuhu

    ReplyDelete
  9. ehem! laju betul dia update.. hiks :D im gonna miss u boo <3

    ReplyDelete
  10. farah tag!

    http://bloomy-day.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html

    ReplyDelete
  11. perghh gua nampak justin bibir ! gua nampak ! gua nampak ! kahkahkah

    ReplyDelete
  12. pink :akak pun suke..tp kikiki bese je pun dikkk

    intanurulfateha : bila nak bertunang? bgtwu sebulan awal tauuuu! heeeee tak sabar nya nk tgok abg ipan sarung cincin!!!!!

    Nini Hartini : cantikkan? tulahh...boleh buat bju nikah tu. huhu. haaaa tulah justin bibir...suka cover bibir dia...takut org tergoda la tu..kikiki

    cik Nemo : ofcoz.....!!! hihi nnti jemput lg ek! ^___^

    cik Nemo : cik tikus!!! si farith syafiq... a.k.a justin bibir..hahaha

    Yutaka Mushimura : Aduhh kalau x dah bleh gath 2gether-gether..hehe

    shazleenhairuddins : tahu xpe..hhehehe!comel kan?

    cik panadol : ntah ntah ntah =P

    hamzah ian : yessssssss!!!

    noraini azhari : saya ckp awal2...sy taknak bertunang,,nak nikah terus je...hehehehe

    reenapple :ehehehe...xlama lg u plak lah tup2 ngan blogger jugak...kan kan...hee

    Cik Zety : coming soon tu lamaaaaaa lagii~~

    enyheartsdiamond : ehem! biase lah.hihihi... yalahhh...rindu eny jgk nanti..!!!!! xoxo

    farahd101 : TQ..

    ENCIK TIKUS : Kahkahkah! Nampak xpe! ehh, kalau ko jmpe justin bibir tu nnti kan...suruh dia pkai purdah. ni permintaan org dtg komen. hak hak hak

    ReplyDelete
  13. hehehe nak tanya jgak boleh ker bila lagi nie hehehe

    ReplyDelete
  14. hehehe nak tanya jgak boleh ker bila lagi nie hehehe

    ReplyDelete
  15. bestbest..

    nk tanya jugakk.. korg bila lagi..??

    ReplyDelete
  16. aku nak gambar yang duduk kt kusi tu leh? Yang ori. tag la aku kt fb.

    ReplyDelete
  17. cantik2. ni ble punya cite ni . hehe

    ReplyDelete
  18. best nya!
    eyka, kalau I tunang, u nak dtg tak? :)

    ReplyDelete
  19. meriahnya majlis pertunangan dia... cam majlis pernikahan pulak... hehehe... tak sabar nak tunggu majlis tuan punya blog ni...

    ReplyDelete
  20. cik nur : Eeeee degil kannnn...orang kata jgn tanya =P wekkk!

    cik lya : memang best lah kannn =)

    ishiko : takde jawapan bagi soalan itu. NEXT! hehe

    Pojiepooh Abdullah : my pleasure ;)

    Encik Psychopath : rojer. akan di email =)

    Dian : weekend aritu punya citer. huhu!

    Nurulchumel : nak lahhh. kalau tgah free! hehehe bila nak tunang??

    honeybeesyue : no komen. bg kawan2 jalan dulu. huhuhu

    Hanim Mahali : majlis tuan blog ni lama lagi laaaa..takyah tunggu...memang lamaaaaaaaaaaa lg huhu

    ReplyDelete
  21. nak ty jugak :P wek wek...hihi comelnya eyka`

    ReplyDelete
  22. Nice Blog...simple tapi padat...teruskan usaha..


    Gossip Panas Artis

    ReplyDelete
  23. hai dear. first time dtg blog u. mcm model lah uu.. ;) wink

    ReplyDelete
  24. eyka . muka ko comel sangat lerr . nanti saya tunang awak datang k ? hehe ;p

    ReplyDelete

thank you,STRANGER :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...