thank you very much for being my followers

Saturday, August 28

teringin seks dengan 2 gadis

sila bayang kan "perkara tersebut" ketika membaca kisah saya ini...
Dulu masa kecik, aku suka sangat main dengan anak patung. Tak kesah la patung brand ape pun. Janji muka seksi sikit, plus comel mesti mintak mak beli kan. Tapi? Hampeh. Tak dapat pun =_="
Sedih gak sebab tak dapat apa yang kita nak.
But in the end... aku sendiri yang mampu tersenyum :)
"aku reka patung aku sendiri"
guna berus gigi :)
comel kan?
if berus gigi tu color merah,pink atau purple, secara semulajadi nya dia akan di gelar perempuan.
dan jika biru, hijau atau color² tak best yang lain..dia akan jadi lelaki. HAHAHAHA
sangat kelakar bila ingat balik. teringin punya pasal. apa² pun boleh jadi...
aku selalu mandi kan patung aku bila aku masuk bilik air. Yelah, patung aku tu kan berus gigi. Memang port dia dalam toilet ah. Masa mandi kan nanti dalam kepala otak aku mula lah berfantasi sendiri.......kan best kalau dapat mandi kan patung yang sebenar =,=" HAHAHA
kesian kan tengok perangai budak nie masa dia kecik² dulu? macam tak betul je.
(saya happy dapat main dengan patung saya)
Sebab kan patung aku tu berus gigi,aku tak pernah fikir nak kahwin kan patung aku tu macam yang adik aku buat sekarang. Aku selalu usha kalau si mimi tu main dengan patung² dia. Asal ada patung beruang,dia mesti kawin kan dengan patung barbie.. Sengal kan? Patung beruang kahwin dengan patung barbie? macam mana lah muka anak² dia plak? Muahahhaha. Memang sengal adik aku tu ^__^
Ape² pun, aku tengok dia sayang semua patung² dia. Sama macam aku gak. Walaupun patung aku tu sebatang "berus gigi" , aku tetap happy :)
*Tetibe nak taip pasal ni. Aku jeles lah dengan adik aku tuu!
Dah besar panjang pun mak hadiah kan dia barbie lagi! jelesnya!!!!
p/s : korang bayang kan apa ha masa baca cerita aku ni? tajuk kat atas tu eh? oh nooo. bukan! bukan! tajuk tu takde kaitan dengan isi cerita di atas. Tajuk tu sebenar nya........
*tetibe nak emosi (motifnyaaa??!)
(keyword hari minggu)
Okay guys! Jaga tingkah laku k. Takpayah ah nak search benda² bodoh kat google. Jijik ah!
Ni bulan puasa. Bye.

20 comments:

  1. erk*

    naseb dua je kankan
    kalo gugel 3 4 5 6 cmne lahh?? hakhak

    ReplyDelete
  2. haha.aduyai.macam2 keyword yang keluar.bln2 puasa ni pun ada yang cari pasal tu?ish.

    ReplyDelete
  3. hhahahah..
    ada pulak buat barbie guna berus gg..
    tapi okey laa..
    kecik2 g dah kretif..
    =)

    ReplyDelete
  4. huhu.. nasib baik bukan nama aku lagi yang naik.. legerrrrr hahahaha

    ReplyDelete
  5. hahaha ouh...
    ingat kan apa benda tah tadi.
    x dapat bayang kan main dengan berus gigi.
    sangat comel la eyka :)
    x senonoh je si polan polan tu.

    ReplyDelete
  6. bulan pose pon jalan ek..igtkn diorg cuti dr cari bnd2 gini..huhuh

    ReplyDelete
  7. yunk.. jap. cmne wat ptg ngn berus gigi? tu ke patung yg u wat. kreatif arh! :)

    ReplyDelete
  8. pergh!tak pose gamaknye yang taip bende ngarut tu!

    ReplyDelete
  9. hahahahahaha syg!! u sama ngan i. i x maen barbie. tapi i buat sepit baju as a babrbie. haha kalo rambot plak i amek tisu. i koyak halus2 then kepit as a rambut. then bagi pakai gincu. everyday kena marah sebab semua sepit ada lipstik haha. adoiih u makes me remind back msa kecik kecik. na buat jugak la entry ! =P

    ReplyDelete
  10. alang2 baik 3 terus . tapi penat sket la , hahahak .

    * cabut !! *

    ReplyDelete
  11. Tau takpe! My adik pun selalu dapat macam2. Seronok betol dia

    ReplyDelete
  12. haha...
    kamu...sama macam aku...
    tak pernah dapat barbie.
    ok ada satu, tapi beli sendiri.
    teddy bear lagilah, haram tak dapat.
    mama n papa tak kasi beli mainan.

    we all are so creative, my bro used pen caps to make starship.
    weuuuuuuuuu weuuuuuuuuu bunyi dia. hahaahah

    ReplyDelete
  13. hehehe dahtu berus gigi tu guna x utk berus gigi u?sian patong berus gigi.hee

    tp dulu dgn skarang mmg x sama.skarg kalo adik nak, sy yg tolong beli.sb tau cmne perasaan xdapat apa yg kita nk.huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. uik, tak pernah terpikir pun nk main ank patung dgn berus gigi.. heheh.. kalu main mcm tue, msti dah kne blasah dng mama dah coz dok dlm bilik air berjam - jam main nyer pasal...

    ReplyDelete
  15. babe! comel lah perangai u masa kecik2 :D skrg pon masih comel :p

    ReplyDelete
  16. babe! comel lah perangai u masa kecik2. skrg pon masih comel :D

    ReplyDelete
  17. comelnya perangai eyka! :D
    skrg masih sama <3

    ReplyDelete
  18. sape la yang teringin tu?
    hahaha

    budak2 skrg kan mewah
    time2 kite dulu makpak baru nak bina hidup
    tu psl asyik x dpt je
    huhuhu

    ReplyDelete

thank you,STRANGER :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...